2013. december 12., csütörtök

Reni & Zsolti ...

Első jelentkező párunkkal készítettük el az interjúnkat, Szikora Renátával és Dicső Zsolttal. Azt mondják, hogy az első benyomás számít mindig. Engem abszolút meggyőztek arról, hogy szeretik egymást és összeillenek. Ha ezt Te is így látod, és úgy gondolod, hogy ők a suli legédesebb párja, akkor szavazz majd rájuk a januárban induló versenyünkön!

 1. Mióta vagytok együtt? 
   - Lassan, de biztosan nyolc hónapja.

2. Hol találkoztatok?
   - A színház kapuja előtt találkoztunk először. A Tartuffe-öt néztük meg az iskolával, utána pedig elmentünk a barátainkkal beszélgetni egy presszóba. 

3. Szerelem volt első látásra?
   - Zsolti: Részemről teljes mértékben. Le sem tudtam venni róla a szemem, amikor megláttam.
- Reni: Már elsőre is nagyon aranyosnak találtam, és igen, azt hiszem, ezt hívják első látásra szerelemnek. 

4. Ki kezdett el udvarolni?
- Zsolti kezdte. 
- Igen, én kezdtem el beszélgetni Renivel az internet hasznos oldalának segítségével, így ismertük meg egymást. Később romantikus sétákat tettünk szerte a városban, és felkerestük az összes eddig általunk ismert kilátót Pécsen.

5. Iskolán kívül is szoktatok találkozni?
   - Abszolút, minden hétvégét együtt töltjük, és ha szabad időnk engedi, hétköznap is megpróbálunk minél többször találkozni.

6. Szoktatok csak úgy ajándékot adni egymásnak?
   - Persze, ha meglátunk a boltban valamit, ami emlékeztet a másikra, azt nem tudjuk az üzletben hagyni. Ha tehetnénk, minden nap adnánk valamit  egymásnak.

7. Mi a legkedvesebb ajándék, amit eddig kaptatok?
   - Reni: Az első szívecskés maci, amit a Zsoltitól kaptam. Az nagyon közel áll a szívemhez, és mindezt úgy találta ki, hogy még nem is tudta, mennyire oda vagyok a plüssmacikért.
   - Zsolti: Nem sokkal kapcsolatunk kezdete után kaptam a Renitől egy csokitortát, annál finomabbat még sohasem ettem. Azóta is nyaggatom, hogy süssön olyan finomat, bár nem sok sikerrel.

8. Miért jelentkeztetek?
   - Meg szeretnénk mutatni, hogy mi mit is érzünk egymás iránt, mindenki megérdemel egy ilyen jó kapcsolatot!

2 megjegyzés: