2023. június 13., kedd

Vége az évnek, na de hogyan...!

 Kedves Széchenyisták!

A Diákszem munkatársainak nevében mindenkinek jó pihenést és nyaralást kívánunk, de még mielőtt tényleg elköszönnénk a nyárra, három szuper dologról kell publikálnunk iskolánkkal kapcsolatban:

1. A VándorViadal versenyen iskolánk csapata a nevezett 130 csapatból a 15. helyen kvalifikálta magát az országos döntőbe, ami egy 7 napos tábor keretén belül kerül megrendezésre 2023. június 19-25. között. A döntő első feladataként egy 1,5 perces bemutatkozó videót kellett készíteniük, ami az országos döntő első feladata, és ahol MINDEN LIKE PONTOT ÉR! Ezért kérünk mindenkit: széchenyistát és nem széchenyistát, hogy az alábbi linken like-olják a videónkat! Aki teheti megoszthatja, ezzel is növelve esélyeinket. Köszönjük, köszönjük, köszönjük!!

 https://fb.watch/l5FdTX_BYJ/

2. Héjas Vendel 12. C osztályos tanulónk, az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny döntőjében, belügyi rendészeti ismeretek tantárgyból 7. helyezést ért el. Gratulálunk neki, sok sikert a továbbiakban is, és tervezünk vele egy interjút az évkönyvünkbe.

3. Apropó, évkönyv!! A tanév végső zárásaként még egy rövid előzetest megmutatunk itt az ősszel megjelenő, az idei tanévről szóló évkönyvünkből. Hamarosan jön 😃😃😃 



 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése