2017. december 11., hétfő

Itt járt a Mikulás

December 6-án ismét találkozhattak a Széchenyis diákok a Mikulással. Sőt, aki ügyes volt kettővel is, mert idén nem egy, hanem két Mikulás látogatta meg az iskolánkat. Hogy melyik volt a kettő közül az igazi? Azt sajnos nem tudjuk...

Az osztályokban a Mikulás megdicsérte az arra érdemes diákokat, és dorgálást kapott akiről kiderült hogy pl. sokat késik, sokszor nincs kész a házi feladata, vagy mindig másolja azt, stb.
A Mikulás és a manói  ellátogattak a tanáriba, a portára, és a büfébe is, hiszen a a tanárok, a portás bácsi, és a büfés bácsi is megérdemelték az ajándékokat.

"Mikulás alkalmából" 2 játékot is hirdettünk Nektek. Először arra kértünk benneteket, hogy öltözzetek be krampusznak, manónak minél többen az osztályból, azért hogy meglepetést okozzunk a Mikulásnak. Ezt a feladatot legjobban a 10.B osztály teljesítette, ugyanis 11-en húztak "jelmezt" a 18 fős osztályból. Így ők kapták meg ajándékcsomagunkat. Gratulálunk nekik!

Aki pedig találkozott a Mikulással a folyosón szelfit is készíthetett vele. A facebook oldalunkra feltöltött képek közül szerintünk  a legjobb szelfit Guhr Zsófi (10.D) készítette . Neki is gratulálunk!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése