2012. október 20., szombat

Pécs lett a Tankcsapda egyik turnéhelyszíne!


Előzőleg a rap volt a téma, most viszont a kőkemény rock kerül a középpontba. Aki esetleg mindkét zenei stílust kedveli, annak rendesen betáblázzuk a telét, ugyanis örömmel jelentem ki, hogy Magyarország egyik leghíresebb rock bandája, a Tankcsapda a 'Rock a nevem' című téli arénaturnéjának egyik állomása Pécs lett.

A turné november közepén indul, és a 8 állomás közül mi lettünk a negyedikek. 2012. december 1-én látogat el a városunkba a Tankcsapda. A helyszínt a Lauber Dezső Sportcsarnok biztosítja (Dr. Veress Endre utca 10.).

  
The Grenma
Minden állomáson más-más zenekarokkal karöltve ad elő koncertet a Tankcsapda. Közülük Pécsen az Ossian, a Road és a The Grenma zenekar fog vendégeskedni a színpadon.

Bár a koncert időpontja még távoli, sosem lehet elég korán elkezdeni gyűjteni rá. Sok néni szatyrát kell még hazacipelnetek, mire összegyűjtitek a jegyre való hálapénzt. :)
A jegyek ára egységesen: 3990 HUF

Online jegyvásárlásért: katt ide
Ossian
Semmiképp se hagyj ki egy ilyen 'a hajam szétrázom' koncertet, és ha elmész, semmiképp se felejts el nekünk beküldeni képeket a megörökített eseményről! :)
Egy kis Tankcsapda így a hosszú hétvége előtti estére:"Bánattal, vagy örömmel, de én harcolok foggal-körömmel" Hangosan énekelni a dallal KÖTELEZŐ, különben a Simon Krisztina tanárnő egyest ad énekből! :)
 
                                  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése