2024. február 13., kedd

Farsang 2024.

Múlt hét csütörtökön az iskola újrahangolt az örömre és a kacagásra, amikor a kilencedikes osztályok csapatai egymással versenyeztek a farsangi rendezvényen. Az idei téma a sport lett, így a valamilyen sportágat űző, néző diákok előnyben voltak. Az esemény tele volt izgalmas programokkal, amelyeket nem csak a tanulók, hanem a tanárok is élvezhettek.

Az osztályok sokféle területen mutathatták meg tehetségüket, tudásukat, kreativitásukat. A program közös tánccal, majd villámkérdésekkel kezdődött. Ezután további sporttal kapcsolatos feladatokban vettek részt, például fel kellett ismerniük híres sportolókat képekről. Míg a diákok különböző megmérettetéseken vettek részt, a tanárok sem ültek tétlenül, ők is számos próbát kaptak, például az idő pontos megtippelését. A rendezvény egyik legizgalmasabb része egyértelműen a pankráció volt, melyben egymást kellett kilökniük a körön kívülre a versenyzőknek. A farsang végéről természetesen az ikonikus fánkevés sem maradhatott ki. Ezután pedig a diákok, a tanárokkal együtt egy közös tánccal zárták a programot.

A végeredményt tekintve az első helyezett a 9.A, a második helyezett a 9.D, míg a harmadik helyezést a 9.B és 9.C osztályok együttesen szerezték meg.

Az este nem csak szórakoztató volt, hanem az osztályközösségek megerősítéséhez is szolgált. Minden résztvevőnek gratulálunk a teljesítményéhez és ehhez az emlékezetes farsangi rendezvényhez!











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése