2014. április 29., kedd

Ez a nap Zöld volt…

Hagyományosan a ballagás előtti nap a végzősök Zöld napja. Ilyenkor beöltözhetnek, bolondozhatnak, vagy amit szeretnének. Az osztályfőnökökkel közösen mi is kitaláltunk nekik egy pár játékos feladatot, hogy nehogy valaki unatkozzon az utolsó napján.

  • Az iskolában elhelyeztünk szokatlan, oda nem illő feliratokat, képeket. Az osztályoknak pedig meg kellett ezeket keresni. Pl.: a büféhez egy „Úszósapka használata kötelező”, az igazgatói iroda ajtajára egy „Mélyvíz! Csak úszóknak!”, a tanári ajtóra „Pénztártól való távozás után…”, az egyik wc ajtóra egy „Bankkártya elfogadóhely” tábla került.
  • Mivel ez a Zöld Nap volt, ezért az is feladatuk volt az osztályoknak, hogy minél több zöld ruhás diákot, illetve tanárt kellett keresniük a suliban, majd meggyőzniük őket, hogy az ő osztályuk mellé álljanak az összeszámláláskor.
  • Villámkérdéseknél olyan kérdésekre kellett felelniük, hogy pl.: Mi a nevük az osztályfőnökük gyerekeinek? Összesen hány órát hiányoztak ebben a tanévben a végzős diákok? Ebből hány óra volt igazolatlan? Hány db ablaka van az iskolának?
Szóval vidám hangulatban elrepült a délelőtt, reméljük Ti, végzős diákok is élveztétek ezt az utolsó játékot! (Mert, ha eddig nem tudtátok volna: GAME OVER) :)
Viki, mint Albert Einstein
Italautomatán

Menekülési útvonal

Tanári felirata
Zsüliet, Dalma, Bogi, mint Nobel-Díjasok



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése