2015. október 3., szombat

Széchenyi kupa

2015. 10. 02-án sokadik alkalommal került megrendezésre iskolánk tornacsarnokában a híres Széchenyi kupa. Előzetesen Füzesi Gábor testnevelő tanárunktól megtudtuk, hogy, a versenyre tíz csapat nevezett, akik 2x10 perces meccseket játszottak egymással.  Az 1-3. helyezett csapatok érem jutalmazásban részesültek, illetve az első helyezett csapat egy évre megkapta a vándorkupát, plusz még egy kupát is. A torna végén a "legjobb játékos" és a  "gólkirály" címek is kiosztásra kerültek.

A Kodály Gimnázium testnevelő tanára, Bózsa Barnabás elmondta, hogy a csapata nagyon jól érezte magát, de nagyon sajnálják, hogy a döntő előtt kiestek.
Végül a Koch Valéria Iskolaközpont csapata nyerte meg a tornát. Gratulálunk nekik!!!

A Janus Gimnázium hálóőre kapta meg a "legjobb kapus" címet. Elmesélte nekünk, hogy tizenegy éve focizik versenyszerűen, a Szentlőrinc csapatában véd. Nagyon jól érezte magát, de szerinte a játékvezetőnek kell még mit faragni a játékvezetésén.



Horváth Dávid lett a torna legjobb játékosa.
- Nagyon jó csapatok ellen játszottunk, sajnálom, hogy nem mi lettünk az elsők, de nem a győzelem volt a lényeg. Nyolc éve focizok a Kozármisleny csapatában. Remélem, hogy jövőre is itt lehetünk, és akkor mi nyerjük meg a tornát .








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése