2019. február 28., csütörtök

Útravaló Élménynap

2019. február 26-án iskolánk 9 tanulója (Balatoni Leila 10/A, Balatoni Letícia 11/B, Bogdán Veronika 11/C, Gyurkovics Kornélia 9/A, Kovácsi Bianka 10/A, Köszegi Richárd 9/A, Magyar Szandra 9/A, Simon Dzsenifer 11/B, Török Virág 11/D) és Deményi Andrea tanárnő Útravaló Élménynapon vett részt, melyet Sellyén rendeztek meg. 


A rendezvényen az Útravaló ösztöndíjprogramban résztvevő tanulók és mentoraik vehettek részt, kb. 300 fő. Megérkezés, regisztráció után beosztottak minket is egy csapatba, melyben összesen 15 diák volt + mentorok. (Mi lettünk a kék kettes csapat.) Majd elkezdődött egy 8 állomásból álló csapatverseny. Az egyes állomásokon más-más érdekes feladatot kellett megoldanunk. Pl.: „lánctalp” pálya, óriás puzzle kirakása, túlsúlyos edzés”, ahol egy szumó ruhában kellett váltófutást végeznünk, a „kerge tricikli”-n a kormányt az ellenkező irányba kellett tekerni, mint amerre menni szerettünk volna, a „pókháló” pályán nem szabadott hozzáérni a fonalakhoz, és úgy kellett átjutni a másik oldalra.
A játék után „kicsit” várnunk kellett az ebédre, közben a Romano Glaszo kuckóban zenét hallgathattunk, illetve akinek kedve volt egy Ninja Versenypályán is játszhatott.
A rendezvény végén egy közös zenélésen vettünk részt az összes résztvevővel, élő xilofont alkotva, nagyon érdekes volt.
Az Élménynap lehetőséget nyújtott a diákok közti kapcsolatépítésre, illetve a tanulók és mentoraik közti együttműködés erősítésére. 

Simon Dzsenifer
Nagyon jól éreztem magam, a feladatok szórakoztatóak voltak. A legjobban az a feladat tetszett, amikor egy „részeg” szemüvegben, amelyben torzítva láttunk, be kellett illeszteni a kockákat a megfelelő helyre.  A legnehezebb a „Pókhálós” feladat volt, amikor úgy kellett átmenni a pályán, hogy ne szólaljon meg a csengő.

Balatoni Leila
Kifejezetten jól éreztem magam az Élménynapon. A többieket nem ismertem annyira közelről, csak látásból, de ez a nap lehetőséget nyújtott arra, hogy megismerjem őket. A szumó ruhás feladat tetszett a legjobban. A bicikliző feladat volt a legnehezebb számomra, az ellentétes kormány miatt.

Kovácsi Bianka
Nagyon jól éreztem magam. Minden feladat tetszett, de a végén a xilofonos feladat tetszett a legjobban, hisz több mint 10 éve zenélek vagyis közel áll hozzám a zenélés. A biciklis feladat nehéz volt, amikor fordított irányban kellett kormányozni. 

Kőszegi Richárd
Nagyon jól éreztem magam. A legjobban a biciklis feladat tetszett, és nekem személy szerint a köteles feladat volt a legnehezebb. Kicsit sokat kellett várni az ebédre.










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése