2022. december 15., csütörtök

Manóposta 2022.

Figyelem, figyelem!

A manók újra megjelentek a Széchenyibe! Tavaly annyira jól érezték magukat köreinkben, és örömmel adták át az üzeneteket, hogy idén is itt szeretnének tölteni egy hetet. Boldogan és békével jöttek, és kíváncsian várják, hogy megint milyen szép mondatokkal lepjük meg egymást. A manók célja ugyanaz: a karácsonyi szellem felélesztése, hiszen a Karácsony nem csak a nagy ajándékokról szól, hanem az emberek szoros kapcsolatáról, szeretetről, a közösen eltöltött pillanatokról. A manók jókedvűen jöttek vissza, mert mi megértettük, hogy mit is jelent ez az időszak igazából. Szóval most is papírra vetheted, hogy kinek mit kívánsz az ünnepekre, akár névtelenül, akár nem, de a manócskák eljuttatják annak a személynek, akinek küldöd. 

S ugyanúgy: cserébe az apró kis teremtmények a téli szünet előtti utolsó napon bejönnek a suliba a levelek kihordása alkalmából. Minden osztályterembe betérnek és kiosztják a szívbe markoló üzeneteket.

A manódoboz az első emeleten lesz megtalálható 2022.12.15-től. Csak annyi a lényeg, hogy leírjátok a mondanivalótokat egy kis papírra, utána bedobjátok a küldeményt, akár többet is! Majd 2022.12.20-án a manók kézbesíteni fogják.

Kellemes karácsonyi ünnepeket kíván a Széchenyi Diákszem csapata!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése