2012. október 29., hétfő

Koncertajánló novemberre


Egy kis programjavaslat a november hónapra, ha még valaki nem tudná, hogy mivel ütné el szívesen a szabadidejét. A következő hónap is tartogat számunkra pár nagyobb és ismertebb fellépőt Pécs városában. Utoljára szeptember volt ilyen mozgalmas: szinte minden hétvégére jutott koncert, mint pl. 30Y, The Immigrants, Punnany Massif, The Carbonfools. Én személy szerint az összesen ott voltam, meg még pár kisebben is, és remekül telt az idő. (Ha esetleg Ti is ott voltatok valamelyiken, vagy volt másik koncert, amin résztvettetek és megosztanátok élményeteket, bátran tegyétek ezt meg a cikk alján hozzászólás formájában vagy a facebookos oldalon is írhattok a bejegyzés alá.) De nem is szaporítom tovább a szót, nézzünk néhány fellépőt, akik várhatóak városunkba.

Az első nagyobb koncertre november 10-én kerül sor. A metál és a zúzósabb témák kedvelőinek nagy örömére a Leander Rising turné érkezik Pécsre, természetesen nem egyedül. Azon az estén fellép velük még a Csakazértis, Insane, The Idoru és a Subscribe is.


Helyszín: Pécs, Uránia - Az első 100db jegy 1600 Ft, a többi 1900 Ft!

Jegyelővétel: Uránia

18:00 - Kapunyitás
19:00 - Csakazértis
19:50 - Insane
20:50 - LEANDER RISING vagy SUBSCRIBE
22:20 - LEANDER RISING vagy SUBSCRIBE
kb. 24:00 - The Idoru



 November 23-án érkezik a következő két nevesebb fellépő városunkba, akik nemcsak abban egyeznek meg, hogy egy napon érkeznek hozzánk, hanem mindkét zenekar a tehetségkutató műsorokban mutatkozott meg először és onnan indították el pályájukat.


Ha azt mondom Kávészünet, sokaknak talán a munkaidőt megszakító kellemes kikapcsolódás jut eszükbe, de akadnak jó páran, akik tudják, hogy valójában egy olyan zenekarról beszélek, akik verseket adnak elő remek módon megzenésítve. Sajnos, az ő fellépésükről még bővebb információval nem tudok szolgálni, csak az időpontot tudtam meg, de amint értesültem valamiről, hiányosságomat igyekszem pótolni.

Addig is ajánlanám nektek néhány kedvenc megzenésített versemet:



Másik tehetségkutatós felfedezettjeinket talán van, aki személyesen is ismeri, mert pécsi zenekarként nekik nem lesz idegen a terep.  Ők pedig nem más mint The Immigrants.  Stílusilag aznap este az alternative pop-rock irányába kalauzolnak majd el minket. Jegyárakról náluk még nem értesültem, viszont a rendezvény helyszíne az Uránia lesz.







Remélem, akad közte olyan, ami meghozta a kedveteket egy jó koncertezéshez, és Ti is ott lesztek a hallgatók soraiban. Én személy szerint eddig csak Leanderen nem voltam, de azt hiszem ezt a hiányosságot pótolom, és bízom benne, hogy lesznek széchenyisták, kikkel majd összefutok valamelyik koncerten.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése