2014. március 30., vasárnap

Megújult az iskolánk tornacsarnoka!

Sokan valószínűleg nem tudjátok, hogy alig 20 éve van csak az iskolának tornacsarnoka. Azelőtt a földszinti 16-os teremben tartották a tesiórákat. Majd eljött a fordulópont, amikor 1993. május 26-án felavatták a tornacsarnokot, ami azóta is a testnevelés órákat biztosítja nekünk.

 Most pénteken (03.28.) egy újabb fordulópont következett, ugyanis a tornaterem egy új, a legmodernebb technológiával készült pályáját hivatalosan is átadták. Az eseményen többek közt megjelent a város polgármestere, Páva Zsolt, valamint Szenczy Sándor is.

 

Páva Zsolt személyes tapasztalata a tornacsarnokkal kapcsolatban az volt, hogy annak idején, mikor még kosarazott, a pályánkon játszottak, és hamar feltűnt neki, hogy nagyon kemény a talaj, ami nem kímélte egyikőjük ízületeit sem. Örömmel látta, hogy mára már ez megváltozott, és a diákok biztonságban igénybe vehetik ezt.

Az átadón több előadást is láthattunk, kezdve a 12.C osztály táncával, balett-tánccal, küzdősport bemutatóval, végül pedig pom-pom táncosok kíséretében a suli diákjai átvették a tornacsarnokot!

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése