2021. december 12., vasárnap

Manóposta

Figyelem, figyelem! 

A mai napon már több manóinváziót jelentettek az ország különböző részeiről! Az ismeretlen lények létezéséről habár eddig is tudtunk, de még sohasem találkozott velük senki, felbukkanásuk oka ismeretlen. A néhány elfogott egyed hosszas vallatás után bevallotta érkezésük célját, ami nem más, mint a karácsonyi szellem felélesztése, mivel, idézem: "A karácsony a szeretetről szól, amit manapság már senki sem tart számon, és észre sem vesz, ezért jöttünk, hogy ezt visszaadjuk az embereknek. Tömeges érkezésünk célja ez volt, és hogy minden ki nem mondott szót, leírt, de el nem küldött gondolatot eljuttassunk annak, akinek az szánva volt, ezt mi úgy hívjuk hogy: a manóposta!"  

Most, hogy már hivatalosan is tudjuk, hogy miért jöttek a lények, így alkut köthettünk velük a kormány beleegyezésével. 

Az alku a következő volt: 

Minden iskolai létesítményben egy manódobozt kell elhelyezni, amibe az emberek beledobhatják akár titkos, akár névvel aláírt üzeneteiket, amit el szeretnének küldeni barátaiknak, szeretteiknek. Cserébe az apró teremtmények csak az iskolai tanítási hét utolsó napján jönnek elő zugaikból, hogy ezeket kiosszák azoknak, akiknek a levelek szólnak. S ezzel boldogságot hozzanak minden apró, vagy akár nagy teremtés szívébe a karácsonyi ünnepekre.

Ez az úgynevezett "manódoboz" a mi iskolánkban is el lesz helyezve az első emeleten 2021.12.14-től. A ti feladatotok csak annyi, hogy leírjátok az üzeneteteket és beledobjátok a dobozba, amit majd 2021.12.21-én a manók kézbesíteni fognak. 

Köszönjük a figyelmet, jó játékot és kellemes karácsonyi ünnepeket kíván a Széchenyi Diákönkormányzata és a Diákszem csapata!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése