2022. június 2., csütörtök

Itt a cirkusz, áll a bál!

Eljött ez a nap is! A Diákszem meghívására megérkezett iskolánkba a Cirkusz Széchenyikusz Maximus! Két előadását is megtekinthettük: először a 9. osztályosok produkcióit, utána pedig a 10. évfolyamosokét. Nyugodtan mondhatjuk, hogy egyik szórakoztatóbb volt, mint a másik. Láthattunk zsonglőröket, popglőröket is. Meglepetésünkre hatalmas tehetségeket fedeztünk fel e téren az ifjú generáció körében.  

Állatidomítás nélkül nem cirkusz a cirkusz! Nálunk is voltak vadak, akik halálmegvető bátorsággal vetették át magukat a tüzes karikákon. Na, és a lovak! Elképesztő kecsességgel és szinkronitással mutatták be a spanyol lovasiskola legbonyolultabb gyakorlatait: integettek, pukedliztak, hogy megnyerjék a nézők kegyét. A második előadásra végre megérkeztek a bohócok is. Már nagyon hiányoltuk őket, de viccözönükkel pótolták az addigi hiányt.

Szóval nagyon örülünk, hogy ilyen remek cirkuszi előadásoknak adhatott helyt az iskolánk.Ha valaki lemaradt róla, tekintse meg fotó-összeállításunkat, mellyel kicsit érzékeltetjük a szuper hangulatot.


























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése