2023. április 24., hétfő

Egyél kevesebb húst! - Kampány

Az utóbbi években egyre többen érzik azt, hogy a hús fogyasztása túlzott, és egyre többen  szeretnék csökkenteni ezt. Ennek oka az, hogy az állattenyésztés és a húsipar jelentős mértékben hozzájárulnak az üvegházhatású gázok kibocsátásához, az erdőirtáshoz és a víz készletek kimerüléséhez. Ráadásul, sok ember számára az is fontos, hogy egészségesebb életmódot folytasson, aminek része a kevesebb hús fogyasztása. A húsmentes napok például nagyszerű módja annak, hogy csökkentsük a húsfogyasztásunkat. Ezeken a napokon olyan ételt fogyaszthatunk, amelyek nem tartalmaznak húst, de ízletesek, egészségesek és eltelítenek. 

Ezért indítunk most egy kampányt a kevesebb hús és a heti egy húsmentes nap mellett. A szerdai nagy szünetben gyümölcsöket és zöldségeket fogunk osztogatni a folyosókon, hiszen ennek az a célja, hogy közvetítsük nektek, hogy vannak egészségesebb megoldások. 

Tehát csatlakozz hozzánk, és kezdj el bevezetni egy húsmentes napot az életedbe! Ha minden héten egyszer elhagyod a húst, az segít csökkenteni a húsfogyasztásodat és hozzájárul a bolygónk és saját egészséged védelméhez.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése